S-AU ALES CU PROCESE VERBALE DUPĂ CE ȘI-AU LUAT COPIII DE LA MATERNITATE

După difuzarea reportajului despre inscripțiile lăsate de părinți pe pereții maternității din Bălți, forțele de ordine s-au autosesizat în acest sens.  Potrivit reprezentanților serviciului de presă a Inspectoratului de Poliție Bălți, trei persoane au fost identificate și s-au ales cu procese verbale, iar decizia de ai pedepsi pe făptași va fi luată de o comisie specială din cadrul Primăriei municipiului Bălți.

Șeful Materninității, Petru Nedelciuc, spune că în ultima perioadă, angajații instituției medicale ,  au constatat că  inscripțiile murale nu mai apar pe edificiu.

Angajații centrului Perinatologic îi atenționează pe proaspeții părinți și rudele acestora că dacă intenționează să lase datele personale ale micuților pe pereții maternității ar putea  trași la răspundere .

Sevastian Galbur, șeful secției obstetrică numărul 2 din Bălți, a declarat pentru echipa BTV, că instalarea unui panou,  ar fi o soluție dar aceasta necesită finanțatori.

La Centrul Perinatologic Bălți, în anul 2016 s-au născut peste 3700 de copii.  

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture