Salarii de până la 50 de mii de lei. TOP cele mai bine plătite locuri de muncă vacante în Republica Moldova

0

Cel mai bine plătit loc de muncă vacant din Republica Moldova, declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, va aduce în buzunarul celui care va fi angajat 50 de mii de lei.  Oferta este pentru poziția de director la un SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău, transmite Agora.md.

Între 25-45 mii lei vor fi oferiți lunar celor care vor prelua funcția de directorul financiar și administrator al altei companii din municipiul Chișinău. Candidații perfecți pentru angajatori sunt cei care au experiență.

Viitorii unei angajați ai unei companiei care se ocupă de întreținerea și reparația autovehiculelor vor fi remunerați cu 10-40 mii lei. Sunt disponibile 48 de locuri.

20 mii lei pot fi sursă de venit pentru viitorul consultant în domeniul alimentației publice la un complex turistic  din satul Puhoi, raionul Ialoveni și pentru doi declaranți vamali care vor activa în municipiul Ungheni.

Aproape aceeași sumă se oferă pentru un manager care va activa în domeniul construcțiilor, în orașul Comrat. Compania este în căutare de tehnicieni și muncitori auxiliari.

La Soroca, cei care vor activa la Cariera de Granit și Pietriș în calitate de mașiniști la excavator vor fi remunerați cu 15-20 mii lei.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture