Sandu: Asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Dodon și Plahotniuc

171

Fostul premier, Maia Sandu, a comentat numirile și demisiile aprobate astăzi în cadrul ședinței Cabinetului de Miniștri condus de Ion Chicu.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Maia Sandu a declarat că numirile de astăzi sunt o dovadă a refacerii vechii prietenii dintre Dodon și Plahotniuc, transmite Știri.md.

„Numirile la grămadă de astăzi reconfirmă faptul că democrații și socialiștii puneau la cale de multă vreme demiterea Guvernului Sandu, deoarece și corupții din PDM, și corupții din PSRM s-au speriat de o justiție adevărată. Dar asta deja știam cu toții.

Asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Dodon și Plahotniuc. Este evident pentru toți în slujba cui vor lucra cei mai mulți dintre acești oameni: în serviciul celor care s-au grăbit să dea jos Guvernul care le-a oprit schemele și a redistribuit banii din buget celor mai nevoiași. În serviciul celor pe care o justiție adevărată i-ar fi trimis direct la închisoare.

Succes nu vă pot ura, dar vă promit că vă vom urmări cu atenție. Toată țara va fi cu ochii pe voi. Oamenii acestei țări merită un guvern mai bun decât atât”, a scris Maia Sandu.

Cmentariile sunt închise