Schemă de contrabandă cu peste 2 milioane de pachete de țigări. Acestea erau transportate din Emiratele Arabe Unite

0
Schemă de contrabandă cu peste două milioane de pachete de țigări deconspirată de ofițerii subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal și procurorii PCCOCS.  Rezultatele au fost posibile în urma perchezițiilor la patru adrese din Căușeni, în ziua de miercuri, 9 februarie 2022. În dosar este vizat un agent economic din stânga Nistrului și un broker vamal, care a depus, în perioada 09-13 decembrie 2020, patru declarații vamale de import a țigărilor care conțin tutun cu filtru. 
Ca urmare a perchezițiilor, oamenii legii au ridicat și patru mijloace de transport folosite la transportarea produselor din tutun. Totodată, precizăm faptul că țigările erau transportate din Emiratele Arabe Unite.
În continuare, urmează să se decidă asupra aplicării sechestrului pe produsele de tutun, care au o valoare estimativă de circa șase milioane de lei.
Investigațiile sunt în stadiu preliminar, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele relevante cazului, inclusiv persoanele implicate.
Alte informații vor fi făcute publice pe parcursul desfășurării urmăririi penale.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe