Se zbate pentru un acoperiș deasupra capului pentru el, soție și trei copii

Se zbate pentru un acoperiș deasupra capului pentru el, soție și trei copii. Este cazul lui Ruslan Diuță din municipiul Bălți care este silit de proprietarii unui cămin să părăsească împreună cu familia odaia în care locuiesc de cinci ani. Potrivit lui locuința i-a fost transmisă în folosință de fratele său care a plecat să muncească în Federația Rusă.

La noi au venit executorii Judecătorești. În data de 11 ianuarie și ne-a spus să eliberăm camera, în caz contrar toate bunurile vor fi aruncate în stradă. Noi nu avem unde pleca acum. Noi avem trei copii și îl așteptăm pe al patrulea. În stradă nui putem arunca. Ei sunt copii nu câini.

Odaia în care locuiește familia Diuță, nu este conectată la apeduct și agentul termic. Pe timp de iarnă, aceștia pun un cămin și se încălzesc. Însă cheltuielile pentru energie electrică sunt prea mari, când ai un salariu de peste 2000 de lei.

Avem numai lumină, încălzire nu averm, gaz nu avem, pe lumină ne vine peste o mie de lei și ne este greu să plătim facturile”.

În pofida greutăților la care sunt supuși, totuși ei rămân a fi o familie unită. Căci cea mai mare bogăție a lor este această încăpere cu patru pereți și acei trei copiii, pentru care părinții vor face tot posibilul să nu ajungă în stradă.

E greu să crești trei copiii, dar nu vreau să-i dau la casa de copiii, așa mi-a spus că vor veni organele tutelare și o sa-mii ea”.

Familia Diuță, este silită să elibereze în trei săptămâni locuința. Potrivit lui Ruslan Diuță, în locul lor va veni să trăiască un domn, care demult râvnește la locuința lor.

Acest om, intenționat dorește acestă locuință, pentru că sunt două odăi”.

Potrivit bărbatului, acesta sa adresat de nenumărate ori dupa ajutor la autoritățile publice, însă nu a fost auzit.

Eu vă cer ajutorul, vă rog”.

În cazul în care familia va elibera locuința pe drumuri rămân cei trei copiii. Unica soluție pentru ei va fi casa de copiii. Un loc atât de rece pentru copiii care au nevoie de grija și iubirea părintească.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture