Secțiile și cercurile sportive își vor reîncepe activitatea la Bălți

Conform deciziei Consiliului municipal Bălți și a Centrului de Sănătate Publică din Bălți, cluburile sportive și instituțiile culturale își redeschid ușile pentru vizitatori. La 15 septembrie, este planificată reluarea activității a cercurilor.

Iar din 21 septembrie, respectând măsurile de securitate, se vor deschide și secțiile sportive. Acest lucru a fost anunțat de primarul interimar Nicolai Grigorișin. Pentru a reduce riscul de a contracta coronavirus, activitățile cercurilor și secțiilor sunt strict reglementate.

Antrenamentele și vizitele sunt planificate astfel încât să existe o pauză între grupuri pentru igienizarea și aerisirea spațiilor, salilor de sport, vestiarelor și altor locuri publice. Au fost deja achiziționate măști medicale, termometre, antiseptice. Cluburile vor începe să lucreze mai devreme, în timp ce secțiile de sport încă se pregătesc – și își vor relua activitatea puțin mai târziu.

Reamintim, că Comisia Națională de Urgență pentru Sănătate Publică a prelungit starea de urgența până la sfârșitul lunii septembrie.

В Бельцах начнут работать спортивные секции и кружки

В Бельцах начнут работать спортивные секции и кружки

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 14. September 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture