Ședința de judecată în cazul Marinei Tauber întreruptă pentru o oră

0

Ședința de judecată în cazul candidatului electoral, Marina Tauber pentru fotoliul de primar al municipiului Bălți a fost întreruptă pentru o oră. Avocații Marinei Tauber au solicitat magistraților o pauză de 3 ore pentru a face cunoștință cu materialele cauzei. De cealaltă parte, reprezentanții candidatului independent Nicolai Grigorișin, dar și Arina Spătaru în calitate de persoană terță la ședința de judecată nu au fost de acord cu acest interval de timp. Fosta deputată din partea platformei DA, a declarat că astfel avocații candidatului partidului ,,Șor” încearcă să tergiverseze cazul. Într-un final judecătoarea Natalia Costaș a anunțat o pauză de o oră. 

Menționăm că ieri, candidatul Partidului „ȘOR” la alegerile din Bălți, Marina Tauber, a contestat la Curtea de Apel Chișinău hotărârea CEC, prin care s-a cerut anularea înregistrării Marinei Tauber în campania electorală. Demersul a fost depus în după amiaza zilei de astăzi de către Marina Tauber.

Astăzi în fața Judecătoriei Bălți, unde urmează să fie eximinat dosarul privind anularea înregistrării în cursa electorală pentru Primăria Bălți, a candidatei Marina Tauber, s-au adunat zeci de oameni. Mulțimea protestează împotriva deciziei CEC de a o exclude pe Tauber din cursă.

 

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture