Serghei Piculschi, antrenorul Conor McGregor a fost reţinut miercuri seara pe Aeroportul din Chişinău pentru că era beat şi agresiv

Acesta va fi cercetat pentru încălcarea regimului punctelor de trecere, dar și ultragiere

Serghei Piculschi, antrenorul Conor McGregor a fost reținut  miercuri seara, în jurul orei 20.10 pe Aeroportul din Chişinău pentru că era beat şi agresiv.  

Potrivit unui comunicat emis de Poliția de Frontieră, polițiștii de frontieră au intervenit pentru a opri acțiunile huliganice ale unui cetățean agresiv și vizibil în stare de ebrietate, iar pentru a nu expune viața călătorilor în pericol polițiștii de frontieră operativ au acționat și persoana la scurt timp a fost încătușat.

“Polițiștii de frontieră au intervenit, ieri noaptea, în forță pentru a opri acțiunile huliganice ale unui cetățean agresiv și vizibil în stare de ebrietate. Faptele acestuia nu doar au perturbat ordinea publică, dar și au pus în pericol viața călătorilor. În cadrul acțiunii de imobilizare și încătușare a persoanei, doi angajați ai Poliției de Frontieră au fost ultragiați.

În jurul orei 20:10 a fost consemnat incidentul, în incinta Aeroportului Internațional Chișinău.
Din circumstanțe necunoscute, bărbatul cu dublă cetățenie, moldovenească și irlandeză, a manifestat un comportament agresiv și neadecvat, mai mult că acesta se afla în stare avansată de ebrietate. Astfel pentru a nu expune viața călătorilor în pericol polițiștii de frontieră operativ au acționat și persoana la scurt timp a fost încătușată.
Conform procedurilor legale cetățeanul agresiv a fost condus la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru documentare.“, se arat în comunicatul emis de Poliția de Frontieră.
Totodată, Serghei Piculschi, antrenorul Conor McGregor va fi cercetat pentru încălcarea regimului punctelor de trecere, dar și ultragiere.
Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture