Sfârșit de săptămână marcat de accidente rutiere

Patru persoane au fost internate la spital cu diverse fracturi și leziuni corporale, în urma accidetelor rutiere care s-au produs la Bălți, la sfârșitul săptămânii trecute.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Olga Bejenaru, unul dintre cel mai grav accident a avut loc pe strada Sorocii, unde o mașină s-a izbit violent într-un copac. În consecință au avut de suferit mai multe persoane.

La sfârșitul săptămânii, în municipiul Bălți au avut loc 3 accidente rutiere. În două dintre acestea au avut de suferit 7 persoane, 4 dintre ele fiind spitalizate cu diverse traumatisme. În cadrul primelor constatări, cauzele producerii accidentelor rutiere ar fi condițiile meteorologice nefavorabile, precum ghețușul, dar și consumul de băuturi alcoolice. În acest context, poliția solicită maximă prudență participanților la traficul rutier”.

Două dintre accidente s-au produs în noaptea de duminică spre luni.

O mașina în care se aflau 5 tineri a derapat de pe șosea și s-a izbit într-un un copac. În consecință, 4 persoane au fost internate la spital, printre care doi minori. Aceștia s-au ales cu fracturi, luxații și traume cranio cerebrale.
Datele preliminare arată că șoferul mașinii de doar 21 de ani, ar fi pierdut controlul volanului din cauza ghețușului de pe carosabil.

Cu câteva ore mai devreme, un șofer beat a provocat bătăi de cap polițiștilor. Acesta a ignorat semnalul semaforului de la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada 31 August și a lovit puternic o mașină din față. Testul de alcoolemie a demonstrat că bărbatul avea peste 0,60 de promile de alcool în aerul expirat.

În urma impactului a avut de suferit pasagera șoferului beat, care s-a ales cu mai multe leziuni corporale.

Și acccidentele în lanț au fost la ordinea zilei de sâmbătă. Pe strada Calea Ieșilor, în preajma stației transportului public, trei automobile au paralizat circulați pentru câteva zeci de minute.

Șoferul mașinii Renault nu a respectat distanța și a lovit din spate un automobil de model Dacia. Aceasta, ulterior, a tamponat o altă mașină din față. Vinovat de accident se face șoferul automobilului Renault, originar din Bălți, care sa ales cu o amendă și 6 puncte de penalizare. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture