Și-a bătut tatăl vitreg până la moarte. Un bărbat, aflat în căutare de opt ani, reținut de polițiști la Botanica

Un bărbat de 37 de ani a fost reținut de polițiști în sectorul Botanica al Capitalei, fiind condamnat la 13 ani de închisoare pentru că și-a bătut tatăl vitreg până la moarte. Deși în privința acestuia a fost emisa sentința, individul se eschiva să se prezinte la organele de drept timp de opt ani, scrie tv8.md.

Oamenii legii spun că crima s-a produs în anul 2013. Condamnatul se afla în stare de ebrietate în momentul în care a degenerat conflictul între dânsul și tatăl său. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă penală.

Deși a fost anunțat în urmărire penală pentru vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății care au provocat decesul victimei, bărbatul se eschiva de a se prezenta la organele de drept. Ulterior, Curtea de Apel Chișinău a emis în privința acestuia sentința de condamnare pe un termen de 13 ani.

În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de către forțele de ordine individul a fost reținut și imediat a fost pusă în aplicare executarea sentinței emisă de către instanța de judecată pentru a-și ispăși pedeapsa în penitenciar.

Foto: tv8.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture