Și-a fracturat piciorul după ce a sărit peste un gard pentru a se ascunde de polițiști

112

A încercat să se eschiveze de la semnalul de stopare al oamenilor legii și s-a ales cu un picior fracturat. Este isprava unui bărbat, care a decis să fugă de polițiști, deoarece nu avea permisul și actele cu el. Incidentul a avut loc în această sâmbătă în cadrul unei acțiuni al angajaților organelor de drept din oraș.

Acesta a părăsit autovehiculul și a decis să se ascundă între o clădire și un gard de pe teritoriul adiacent unei stații peco, dar a rămas blocat. Oamenii legii au intervenit și au evacuat suspectul. Ulterior bărbatul a fost supus testului alcoolscopic și s-a dovedit că acesta nu era în stare de ebrietate.

Potrivit poliției un automobil de model Opel care se deplasa haotic, iar parbrizul era umbrit a fost stopat de către polițiști. Șoferul însă nu s-a supus cerințelor polițiștilor și a încercat să fugă de la fața locului. Încercând însă să sară un gard de beton acesta și-a traumat piciorul.

După toate cele întâmplate persoana a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic din oraș. Raziile polițiștilor au fost desfășurate în perioada 28 februarie 1 martie curent. Scopul acestora este de a preveni și contracara situația criminogenă din oraș.

Sâmbătă, 29 februarie au fost repartizate 4 echipaje de poliție în diferite zone ale municipiului.

Acest șofer care a fost stopat de către angajații inspectoratului susține totalmente acțiunile poliției. Potrivit lui aceste verificări sunt necesare, deoarece mulți conducători auto încalcă regulamentul circulației rutiere.

Totuși au fost și din cei care s-au arătat deranjați de faptul că au fost trași pe dreapta.

Raziile angajaților poliției au avut loc între orele 18:00 și 02:00. De asemenea sâmbătă oamenii legii au făcut verificări în locurile de agrement din oraș.

Cmentariile sunt închise