ȘI-AU FĂCUT CĂRARE PE TERITORIUL GRĂDINIȚEI

Locatarii unui bloc din Bălți și-au făcut o cărare pe teritoriul unei grădinițe pentru a evita deplasarea pe drumul destinat pietonilor, care potrivit lor este avariat. Totuși deplasarea oaspeților nedoriți pe teritoriul grădiniței provoacă bătăi de cap angajaților instituție de educaționale.

Directoarea grădiniței nr.46 din municipiul Bălți, Lazări Oxana, a menționat că locatarii blocului singuri și-au făcut drum pe teritoriul instituției.

Pe de altă parte, locatarii blocului de locuit din apropierea grădiniței spun că această problemă a apărut când la funcția de director a grădiniței a fost numită o altă persoană.

Locatarii blocului sunt indignați de faptul că lor le este interzis accesul pe teritoriul grădiniței, în schimb la mașinele care vin să-și ia odraslele acasă, accesul este liber.

Bălțenii care trăiesc în blocul din apropierea instituției spun că sunt nevoiți să se deplaseze pe teritoriul grădiniței deoarece drumul care face legătura cu orașul este neasfaltat.

Totodată directoarea a precizat că de nenumărate ori a încercat să îngrădească accesul locatarilor pe teritoriul grădiniței însă fără rezultat. Ea a mai adăugat că pe teritoriul instituției se adună tineri care beau alcool.

Autorităţile locale susţin că au fost create toate condițiile pentru ca locatarii blocului să nu se mai deplaseze pe teritoriul instituției.

Zilnic, peste 150 de copii frecventează grădinița 46 din municipiul Bălți.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture