Și bălțenii cu datorii au fost conectați la agentul termic

În pofida datoriilor uriașe ale unor consumatori prin rețelele de gaze, aceștia au fost conectați la căldură. Despre aceasta a anunțat directorul întreprinderii municipale „Termogaz” în cadrul unei ședințe a primăriei. Potrivit acestuia, datoria întreprinderii municipale către furnizor depășește suma de 2 milioane de lei. Cu toate acestea, s-a decis să fie furnizat agent termic, tuturor consumatorilor.   

Unii au datorii către Termogaz, încă de la înființarea întreprinderii. Este vorba despre unele persoane fizice, nu pensionari sau cu venituri mici, care ar fi capabili să achite pentru furnizarea agentului termic.

Stepan Munteanu a mai informat că începutul sezonului de căldură a întîrziat pentru unii locuitori de la bloc, din cauza apartamentelor pustii de la etajele superioare. 

Dispoziția privind începerea sezonului de încălzire a fost semnată pe 21 octombrie de către primarul interimar al orașuluii. Anul trecut, agentul termic a fost livrat aproximativ în aceiași perioadă.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture