ȘOFERI: MODIFICAREA PREȚURILOR LA COMBUSTIBILI, FĂCUTĂ DE OCHII LUMII

Șoferii din municipiul Bălți sunt indignați de oscilația prețurilor la produsele petroliere. Ei spun că modificarea prețurilor la fiecare paisprezece zile, așa cum a stabilit Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică este „făcută de ochii lumii” și crează panică în rândul conducătorilor auto.

S-a scumpit? Da fiindcă era 15 lei și 65 de bani, o scumpito cu 65 de bani și o ieftinito la 14 bani, mare ieftinire, din întâi o scumpito și au ieftinito. Astai că nu pot să spun, ei dacă ar fi so ieftinească, da, dar așa ei o ieftinesc cu 15 bani și iar o scumpesc cu 80 de bani, iar cu 65 și când au scumpito nu s-a spus la nimeni, dar când au ieftinito șoferi vă bucurați, asta e ca și cum să ne astupe nouă puțin ochii.

Tot nu-i bine, nu-i plăcut ar fi bine să fie un preț stabil, cuieva îi vine în pungă, ba se mărește ba se scumpește, tot nu-i corect lucru acesta, să puie un preț stabil, după cum vad dolarul stă pe loc, nu ar trebui să scumpească, trebuie să râmână tot așa.

Amintim că pe 13 mai, a intrat în vigoare noile prețuri-platformă, de comercializare cu produsele petroliere stabilite de ANRE. Astfel pentru un litru de benzină auto Premium-95 cu cifra octanică de minimum 95 șoferii trebuie să scoată din buzunar 16 lei și 21 de bani, iar pentru motorină – 13.83 lei/litrul.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture