Șoferii urcă în stare de ebrietate la volan. Timp de 9 luni aceștia au luat viața a 13 persoane

În acest weekend circa 41 de șoferi în stare de ebrietate au fost înlăturați de la volanul mașinii.

0

Unii șoferi continuă să urce băuți la volan.Inspectorii de patrulare au înlăturat de la volanul mașinii în acest weekend circa 41 de șoferi în stare de ebrietate. Vineri însă a fost înregistrat un număr record de 32 de persoane, se arată într-un comunicat emis de Poliția Republicii Moldova. Majoritatea șoferilor erau în stare de ebrietate avansată.

Conform datelor statistice, înregistrate în cele 9 luni ale acestui an, șoferii în stare de ebrietate au provocat 96 de accidente rutiere, în care 13 persoane și-au pierdut viața, iar circa113 sau ales cu diferite traumatisme.

În acest context oamenii legii vin să reamintească cetățenilor: „NU fiți indiferenți, fiindcă indiferența încurajează încălcarea, iar cineva drag vouă, din familie, prieteni sau colegi poate fi victima unui accident rutier grav, cauzat de consumul de alcool”.

Menționăm faptul că dacă ești martor al unei tentative de conducere a automobilului sub influența alcoolului anunță imediat Poliția la numărul unic112.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe