Șoferilor li s-a oferit benzină gratuit dacă ar fi  făcut 50 de flotări

129

O acțiune neobișnuită pentru toți cei, care doreau să alimenteze mașina a fost realizată de lucrătorii unei bezinării cu ocazia zilei de 23 februarie. Condițiile erau cât se poate de simple pentru toți – pentru a demonstra starea sportivă, dibăcia și forță. 10 litri de orice tip de combustibil au fost turnate în mașina celui care a executat nu mai puțin de 50 de flotări.

Șoferilor le-a fost pe  plac acțiunea. Aceștia consideră, că este o oportunitate nu numai pentru a-și demonstra puterea, ci și pentru a găsi oameni cu interese comune. Și, desigur, de a câștiga premii și cadouri.

Oricine  a putut participa la acțiune. Unii șoferi au reușit să efectueze până la 300 de flotări și au câștigat 60 de litri de combustibil gratuit. Unul dintre participanți a venit din satul Limbeni, raionul Glodeni potrivit acestuia, ideea nu este în premii, ci în dragoste pentru sport.

Organizatorii acțiunii spun, că anul viitor, pe 23 februarie, din nou vor surprinde bărbații cu idei neobișnuite dar și plăcute.

Водителям предлагали бензин бесплатно, если они отожмутся 50 раз

Водителям предлагали бензин бесплатно, если они отожмутся 50 раз

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 24. Februar 2020

Cmentariile sunt închise