Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, s-a stins din viață

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a stins din viață în această noapte. Conform primelor informații, tânărul și-ar fi pus capăt zilelor, scrie Ea.md.

Producătorul trupei, Iurie Bădicu, a postat un mesaj pe Facebook în acest sens. „Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule! De 6 zile nu pot dormi noaptea. Nu am somn. Parcă ceva mă tulbură și mă împinge să scriu…”, scrie Bădicu, managerul trupei.

Inițial, deschide.md a scris că tânărul s-ar fi strangulat la București. Totuși, contactați de AGORA, reprezentanții Poliției Capitalei au spus că oamenii legii au fost alertați la Chișinău, în noaptea de luni spre marți. Aceștia au confirmat decesul unui tânăr de 22 de ani. Poliția spune că nu a observat urme de moarte violentă. „Tânarul locuia de unul singur și a fost depistat de către o rudă, care a venit să vadă ce s-a întâmplat cu tânărul, pentru că acesta nu răspundea la telefon”, se mai arată în mesajul obținut de AGORA de la Poliția Capitalei.

Tânărul avea 22 de ani, acesta nu ar fi lăsat bilet de adio.

Formația 7 klase a fost fondată de Iurie Badicu și are cinci instrumentiști și un solist. Băieții s-au lansat în 2017, iar în 2018 au ajuns pe scena show-ului „Românii au talent”. Cu o piesă de tango, tinerii au hipnotizat sala, iar după asta au și ridicat-o în picioare.

Sursa: agora.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture