Soția lui Mihai Ghimpu, despre căsnicia Anișoarei Loghin și Dorin Chirtoacă

Soția liderului Partidului Liberal, Dina Ghimpu, spune că relația nepotului său Dorin Chirtoacă cu jurnalista Anișoara Loghin trece prin „greutăți de moment”, iar cu „multă ințelepciune lucrurile pot fi reparate”.

„Eu cred că sunt greutăți de moment pe care trebuie să încercăm să le trecem cu demnitate. Oricând lucrurile se pot repara. 

Cu multă înțelepciune, se repară totul. Vine un moment când realizezi că ai nevoie de acel om”, a declarat Dina Ghimpu la emisiunea „O Seară Perfectă”.

Dina Ghimpu spune că, în tinerețe, ea și soțul divorțau de 10 ori pe zi, iar o dată chiar au stat separați timp de șase luni.

„Acuma, peste atâția ani de zile, în tinerețe, eu divorțam cu soțul meu, Mihai Ghimpu , de zeci de ori pe zi. O dată chiar am hotărât să ne separăm, am stat separați șase luni. Sunt sigură că absolut în toate cuplurile tinere sunt astfel de situații”, a adăugat Dina Ghimpu.

unimedia.info

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture