Sportivii din Bălți vor avea uniformă identică

Vineri, 26 februarie, câțiva sportivi și antrenori din bălți și-au primit uniformele noi. Noul stil vestimentar va spori prestigiul orașului în cadrul competițiilor internaționale, a spus primarul Renato Usatîi. Până la moment a fost oferit echipament, jucătorilor de handbal, de tenis, baschetbaliștilor, jucătorilor de volei și departamentul de gimnastică aerobică.

 Uniforma este de culoarea steagului orașului, alb și albastru. Până acum, au fost fabricate peste 300 de seturi de echipamente. Producătorul este compania spaniolă JOMA. Un alt motiv, pentru care administrația orașului a decis să procure uniformă sportivilor din localitate este scutirea părinților și antrenorilor de cheltuieli.

Administrația locală intenționează, în următorii ani, să continuie renovarea sălilor de sport din oraș: curînd va începe reconstrucția terenului pentru haltere și construcția unui nou tir pentru secția de tragere cu armă.

Dezvoltarea sportului în Bălți a primit o a doua șansă în 2015, când Renato Usatîi a început să sprijine activ diferite tipuri de sport din oraș. Clubul de fotbal „Zaria” a câștigat Cupa Moldovei, iar clubul de baschet „Basco” a devenit campionul țării. Unul dintre cei mai productivi ani din istoria sportului bălțean a fost 2020 pentru boxerii din Bălți.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture