,,Spune nu violenței domestice” AntiArt Fest-2021, desfășurat la Bălți

,,Spune nu violenței domestice”, acest mesaj au încercat să-l transmită 30 de tineri. În acest weekend, în incinta Teatrului Național ,,Vasile Alecsandri” din Bălți s-a desfășurat concertul AntiArt Fest-2021. Evenimentul a fost organizat de asociația AntiCafenea Bălți  în cooperare cu centrul de resurse pentru tineri CRAT. Prin artă, tinerii au încercat să promoveze libera exprimare. Nonna Mihalcean, ne-a spus că scopul proiectului este de a oferi adolescenților posibilitatea să-și demonstreze talentele și să atragă atenția publicului asupra subiectului, violență domestică.

Prin AntiArt Fest-2021, organzatorii au sensibilizat publicul în privința uneia dintre marile probleme ale societății, violența domestică. Pe scena teatrului național, adolescenții au jucat un spectacol, în care au transmis cum arată familiile supuse unor presiuni.

În holul instituției a fost amenajată o galerie, cu toate necesare, unde cei prezenți și-au putut picta emoțiile.Voluntarii AntiCafenea menționează, că arta este o metodă de ați exprima emoțiile și trăirile.

AntiArt Fest – 2021 a avut loc cu suportul financiar al organizației ERIM.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture