Ștefan Gligor: Administrația raionului Edineț s-ar fi vaccinat în taină cu Pfizer

Administrația raionului Edineț s-ar fi vaccinat în taină cu serul Pfizer.

Cel puțin asta declară Ștefan Gligor, potrivit căruia, în Edineț au fost livrate 200 de doze de vaccin și doar 60 dintre acestea au ajuns la medici, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

De cealaltă parte, președintele raionului neagă aceste acuzații și susține că i s-a propus să o facă, însă a refuzat. Într-o replică pentru TV8, Nicolae Melnic, președintele raionului Edineț spune că cineva din medici ia propus să se vaccineze cu Pfizer, dar el nu a fost de acord.

Totuși, președintele raionului Edineț nu exclude că subalternii săi s-ar fi vaccinat și a menționat, că dacă acest lucru va fi adevărat, ,,o să o primească peste cap.”

Cazul a ajuns în atenția publicului după ce liderul unui partid din Moldova, Ștefan Gligor, a scris o postare pe facebook în care declară că la Edineț au fost trimise 200 de doze de vaccin Pfizer și doar 60 dintre ele au fost folosite pentru imunizarea medicilor din raion.

Celelalte doze s-ar fi împărțit între funcționarii publici și autoritățile raionale, fapt ce ar fi interzis, conform planului național de imunizare.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture