Stoianoglo ar deține probe care demonstrează că a fost reținut la indicația Maiei Sandu

0

Procurorul General Suspendat, Alexandr Stoianoglo susține că deține probe care ar demonstra că în spatele reținerii sale dar și al dosarelor intentate pe numele său, stă  șefa statului, Maia Sandu. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ,,Puterea a Patra”, de către avocatul său, Iurie Mărginenau. Apărătorul lui Stoianoglo a mai declarat că dovezile vor fi făcute publice la momentul potrivit.

 

Menționăm că Alexandr Stoianoglo a fost reținut pe 5 octombrie, după ce Victor Furtună, procuror anticorupție a dispus inițierea urmării penale pe numele lui Stoianoglo, în baza sesizării depusă de deputatul PAS Lilian Carp. Acestuia i-au fost înaintate 5 capete de acuzare. În momentul reținerii, Stoianoglo a declarat că astfel încearcă să se răzbune Maia Sandu. Pentru moment, șefa statului nu a ieșit cu o reacție la aceste acuzații. La data de 9 decembrie magistrații Curții de Apel Chisinau l-au eliberat pe Alexandr Stoianoglo din arest la domiciliu. Măsura preventivă a fost înlocuită cu control judiciar pentru un termen de 30 de zile.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture