Stoianoglo și-a căsătorit fiica la o vinărie de lux: Primele imagini

Imagini de la nuntă au fost publicate pe pagina sa de Facebook chiar de soția procurorului general, care ulterior a șters postarea, transmite мм.

Țvetana Curdova, soția procurorului general, Alexandr Stoianoglo, a publicat la amiază un video scurt pe pagina sa de Facebook de la nunta fiicei sale mai mari, Cristina. Tinerii însurăței apar pe fondalul unei vițe de vie, sub o arcă din flori, iar mireasa este îmbrăcată într-o rochie de tip sirenă.

Nu se știe exact când a avut loc ceremonia, însă din postarea acesteia se vede că evenimentul a avut loc la o vinărie de lux din raionul Ștefan Vodă, unde poți ateriza chiar și cu un avion de mici dimensiuni.

Țvetana Curdova, soția lui Alexandr Stoianoglo: „A fost o nuntă mai apropiată, iar din acest motiv nu vreau să ofer niciun fel de comentarii și mai ales să ne arătați la televizor”.

La scurt timp după apel, Țvetana a șters imaginile video pe care le-a publicat pe rețelele de socializare. Pe pagina ei de Facebook am găsit însă fotografii cu tinerii însurăței care și-au etalat inelele, în luna aprilie, cel mai probabil, după ce și-au oficializat relația.

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, nu a răspuns la telefon pentru a oferi detalii despre nunta fiicei sale.

Precizăm că, din weekend-ul trecut, după o pauză de câteva luni, autoritățile au permis organizarea petrecerilor, inclusiv a nunților, cu participarea a cel mult 50 de persoane.

Nu se știe cine este alesul inimii, însă despre Cristina presa a scris anterior că a învățat la Universitatea de Economie și Afaceri din Viena, una de top din UE. Procurorul general a precizat că fiica sa a trecut un program de masterat acolo, iar studiile de licență le-a făcut la Academia de Studii Economice din Chișinău.

Amintim că fostul prim-ministru Ion Chicu și-a căsătorit fiul în secret, anul trecut, în plină pandemie de coronavirus.

Foto: Știri.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture