Strada Sportivă din Bălți va fi reparată capital

Primăria Bălți planifică pentru anul curent reparația capitală a străzii Sportive. Lucrările de reparații presupun montarea pavajului pe trotuare  și a stratului de asfalt. Potrivit vice primarului de Bălți Nicolai Grigorișin, reparațiile la stratul de asfalt și a trotuarelor vor începe, doar după ce va fi schimbată rețeaua de apeduct, așa cum din cauza uzării, repararea drumului pur și simplu nu are sens.

Vice primarul a adăugat că, pe strada în cauză sistemul de apeduct e întratât de învechit, în cât fisurile apar zilnic. Astfel imediat cum va fi vremea favorabilă, antreprenorii vor demara înlocuirea sistemului de țevi și a tuturor rețelelor esențiale.

Pentru reparațiile sistemului de apeduct de pe strada în cauză, vor fi alocate mai mult de 5,6 milioane de lei, din creditului luat de autoritățile bălțene pentru repararea drumurilor din oraș. În acest scop a avut loc un tender. Participanții trebuie să confirme că, în decursul ultimilor 5 ani au efectuat astfel de lucrări. Câșticătore este o companie, care a propus cel mai mic preț pentru servicile sale. Înlocuirea sistemului de apeduct companie trebuie să o exute până la finele lui iunie 2021.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture