Strada Strîi iese din reparații. Renovarea curților din Bălți continuă

Lucrările de reparații a drumurilor din curtea blocurilor amplasate în strada Strîi se apropie de finalizare. Este vorba despre blocuirile  nr. 3, 5, 7 și Bulevardul Larisa 16. Întreprinderea „Direcția Reparații și Construcții Drumuri” a început asfaltarea drumurlui, ieri 29 iulie. Iurii Hmarnîi  a precizat că lucrările în această zonă se vor finaliza la sfârșitul acestei săptămâni.

Actualmente au loc lucrări de renovare a străzii Alexandru cel Bun. Directorul Direcției Reparații și Construcții Drumuri ne-a comunicat că, lucrările de renovare a curților sunt efectuate pe măsura posibilitîților. Din păcate condițiile meteorologice încetinează ritmul de lucru.

Conform planului de lucru, pe strada Strîi va fi așternutt un strat nou de asfalt și vor fi pavate trotuarele. Bordurile au fost deja înlocuite. Lucrările urmează a fi finalizate până la sfârșitul săptămânii.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture