Suceava: O tânără din Moldova a înghițit 20 de pastile din cauza neînțelegerilor cu prietenul

A încercat să se sinucidă din cauza unor probleme în dragoste. Este vorba despre o tînără de 22 ani din Moldova, care-și făcea studiile în țara vecină. Incidentul s-a produs în Suceava.

0

O tânără de 22 de ani din R.Moldova a fost la un pas de ali pierde viața. Aceata a încercat să se sinucidă într-o locuință din România. Tragedia s-a produs la data de 29 octombrie în Suceava. Aceasta este studentă  în cadrul USV Suceava. Fata ar fi înghițit 20 de pastile, din cauza neînțelegerilor cu prietenul său. 

Poliţia Municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 de către prietenul fetei. Acesta a mărturisit că tânăra în timp ce se afla în locuinţa amplasată în municipiul Suceava, a înghițit comprimate medicale.

Conform informațiilor preliminare tânăra, în jurul orei 19.00, pe fondul unor neînţelegeri cu prietenul său a ingerat în mod voluntar un număr de 20 de comprimate.

Fata a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată prezumtiv cu „intoxicaţie acută voluntară medicamentoasă ”. La moment aceasta este sub supraveghere medicală.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture