S-a crezut supererou. Un bălțean a sărit peste gardul punctului de trecere și s-a pornit pe jos în Europa

În momentul reținerii bărbatul era în stare avansată de ebrietate, iar în baza de date figura ca dat în urmărire de poliție.

0

În seara zilei de 1 noiembrie, un moldovean a sărit gardul punctului de trecere și s-a pornit să efectuieze o călătorie pe jos în Europa. Bărbatul a fost depistat de către polițiștii de frontieră din Sculeni pe malul râului Prut. În momentul reținerii bărbatul era în stare avansată de ebrietate, iar în baza de date figura ca dat în urmărire de poliție. Bărbatul a fost amendat. Ulterior acesta s-a deplasat către  mun. Bălți, de unde este de baștină.

,,Potrivit datelor preliminare, bărbatul cu vârsta de 45 de ani s-a apropiat la punctul de trecere a frontierei  Sculeni. Polițistul de frontieră de la barieră i-a comunicat faptul că traversarea frontierei de stat pe jos este strict interzisă prin acest PTF. Astfel, în contextul dat moldoveanul a făcut cale întoarsă. Iar după aproximativ o oră, cetățeanul a fost văzut în regiunea podului de peste râul Prut din Sculeni. Acesta se afla,  în stare  de ebrietate și  era dezorientat total”- se arată în comunicatul emis de Poliția de Frontieră. 

În cadrul audierilor, bărbatul abia de putea vorbi, nefiind în putință să explice acțiunile sale, dar și scopul aflării acestuia în zonă. În urma cercetărilor suplimentare efectuate de către polițiștii de frontieră s-a aflat că cetățeanul moldovean era căutat de către angajații IP Drochia.

Pe numele persoanei vizate s-a întocmit proces verbal pentru încălcarea regulilor de regim în punctele de trecere a frontierei de stat și ulterior aceasta a părăsit PTF Sculeni. Acesta s-a deplasat către  mun. Bălți, de unde este de baștină.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture