Video// Joe Biden a ațipit? Cum a fost surprins acesta în timpul Conferinței ONU privind schimbările climatice

Grea e viața de președinte. președintele american Joe Biden a fost suprins cum ațipește în timpul Conferinței ONU.

0

Joe Biden aflat, luni, la Conferința ONU privind schimbările climatice COP26 de la Glasgow,  a fost surprins de jurnaliști în timp ce părea că ațipește chiar în timpul evenimentului. Joe Biden președintele american și-a închis ochii, de mai multe ori, pentru zeci de secunde. Într-un final acesta „s-a trezit” abia când un consilier s-a apropiat pentru a-i spune acestuia ceva, scrie The Independent

Un filmuleț video cu momentul în care acesta ațipește a făcut furor pe rețelele de socializare.

În tot acest timp, vorbitorul remarca în discursul său că liderii mondiali reuniți pentru conferința de la Glasgow au „puterea de a lua decizii și de a ajunge la acorduri care vor afecta viețile generațiilor viitoare”.

Biden „s-a trezit” abia când un consilier s-a apropiat de el pentru a-i spune ceva la ureche, apoi acesta și-a frecat ochii și a urmărit discursul premierului Italiei.

Un pic mai târziu, președintele Statelor Unite a urcat pe scenă pentru a-și lansa propriul avertisment cu privire la soarta iminentă a schimbărilor climatice.

Menționăm faptul că Joe Biden are 78 de ani și este cea mai în vârstă persoană care a ocupat funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture