Un turist a primit o notă de 600 de euro pentru o cafea. Ce a pățit patroana unui restaurant din Budapesta ?

Administratoare unui restaurant din Budapesta a ajuns după gratii. Totul după ce un vizitator al localului a primit o notă de plată de 600 de euro pentru o cafea. Aceiași proprietari mai dețin două baruri în Budapesta.

0

Poliția din Ungaria este cu ochii pe proprietarii de restaurante și baruri din Budapesta care percep în mod sistematic prețuri exorbitante turiștilor, informează agerpres.ro

Potrivit poliției, proprietara unui restaurant și fiul ei au fost arestați şi vor apărea în faţa unui magistrat. Asta după ce chelnerii din localul lor personal au fost prinşi de poliţişti solicitând plata unei note de circa 210.000 de forinţi (circa 600 de euro) unui turist german care dorise să bea doar o cafea. Turistul a relatat că ospătarii i-au servit băuturi pe care nu le comandase singur, a precizat poliţia. Când acesta a refuzat să plătească nota exorbitantă, chelnerii au ameninţat că vor suna la poliţie.

Plângeri despre astfel de înșelătorii, anume în Budapesta, au apărut de mai multe ori pe forumurile turistice de pe internet. Astfel, polițiștii au investigat cazurile și au reușit să-i prindă în flagrant pe făptași.

Menționăm faptul că aceiași proprietari dețin alte două baruri în Budapesta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture