2 bărbați anunțați în căutare internațională, extrădați în R.Moldova

S-au ascuns în străinătate, dar nu pentru mult timp. Doi moldoveni, aflați în căutare internațională, au fost reținuți în Italia și extrădați în Republica Moldova.

0

Cei doi au fost extrădați în țara noastră, astăzi 2 noiembrie. Unul dintre ei este învinuit de contrabandă, iar celălalt de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie. 

Potrivit poliției tânărul de 27 de ani  este din raionul Hîncești. A fost anunțat în căutare de organele Republicii Moldova pentru comiterea infracțiunii de contrabandă ( în anul 2019). Acesta  a fost reținut pe teritoriul Italiei , iar ulterior a fost extrădat Republicii Moldova. Bărbatul a fost anunțat în căutare din luna mai curent la solicitarea Inspectoratului de Poliție Hîncești.

Al doilea are 35 de ani și a fost reținut în orașul Roma. Acesta era anunțat în căutare internațională de acum opt luni pentru arest și extrădare la solicitarea Inspectoratului de Poliție Șoldănești. Bărbatul este învinuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, uzurparea calităților oficiale și complice la săvârșirea unei infracțiuni.

Ambii bărbați au fost predați organelor de drept din țara noastră.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture