Sunt împreună de mai bine de jumătate de deceniu

Sunt împreună de decenii. 7 cupluri din Bălți formează o familie de jumătate de secol, iar soții Novac de mai bine de 60 de ani. Cele 8 cupluri longevive au primit flori, diplome și premii bănești. Evenimentul a avut loc în incinta primăriei. Nicolai Grigorișin a menționat că valorile familiei stau la baza societății și a statului. Un exemplu moral, lecțiile de dragoste și fidelitate sunt necesare în special pentru  noile generații din Bălți.

Recent, familia Novac a împlinit jubileul de 60 de ani de căsătorie. Bărbatul și-a dedicat toată viața mașinilor, iar soția sa agriculturii.

Potrivit eroilor zilei, pentru a păstra familia, tebuie să dăm dovadă de  respect, răbdare și dragoste, în ciuda tuturor dificultăților și grijilor.

Nicolai și Georgeta Rimleanschi sunt împreună de 50 de ani. Profesiile celor 2 sunt legate de medicină. Au crescut doi copii, acum se bucură de cinci nepoți și doi strănepoți. „În orice familie este important să ne apreciem și să ne înțelegem, să iertăm și să avem grijă de familie”, au remarcat cei 2.

Au sărbătorit nunta de aur în acest an și familia Udovichin.

Toată viața au activat în municipiul Bălți, Nicolai la o stație PECO, iar Margarita la o fabrică de confecții. Au crescut o fiică, o nepoată și doi strănepoți.

Cuplurile care au celebrat cea de-a 50-a aniversare au fost premiate cu câte 2000 de lei, iar cumplul care este împreună de 60 de ani cu  4000 de lei.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture