Surprize multe îi așteaptă pe bălțeni de Ziua Orașului

Anual la 22 mai, orașul Bălți își sărbătorește ziua de naștere, anul acesta orașul împlinește 600 de ani. Cu ocazia Zilei Orașului, primăria a pregătit un program de divertisment pentru locuitorii din Bălți și oaspeții capitalei de nord.

Tradițional, în această zi, orășenii sărbătoresc ziua de naștere a orașului, precum și ziua Sfântului Nicolae Făcătorul de Minuni, hramul municipaiului. O liturghie festivă va avea loc în oraș între orele 8-11. La monumentul lui Vladimir  Vîsoțchi colective din Bălți vor prezenta un program de felicitare. De la 13:00 pînă la 16:00 interpreți de muzică și dansatori din  Balti vor încânta publicul cu un program festiv.

Seara, toți locuitorii și oaspeții orașului vor avea parte de un mare concert festiv plin de surprize. Nicolai Grigorișin a spus că toți cei care vor veni  la concert vor avea o furtună de emoții plăcute și pozitive.

În pofida faptului, că primăria a pregătit un superb program festiv pentru Ziua Orașului, Nicolai Grigorișin a reamintit, că toată lumea ar trebui să țină cont de măsurile de precauție în lupta împotriva răspândirii infecției cu coronavirus.

Viceprimarul a cerut persoanelor, care participă la evenimentele festive să respecte toate normele prescrise și anume, să vină în măști de protecție, să mențină distanța socială și să trateze mâinile și suprafețele cu soluții antiseptice.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture