Tânărul de la Holercani, care și-a împușcat fosta iubită, și-a aflat sentința! Câți ani de închisoare va face pentru omor

Tânărul de la Holercani care la începutul lunii martie și-a ucis fost iubită, împușcând-o de mai multe ori și prietena acesteia, și-a aflat astăzi sentința. Acesta își va petrece următorii 18 ani în închisoare, scrie tv8.md.

Decizia a fost pronunțată cu puțin timp în urmă de magistrații de la Judecătoria Dubăsari. Asta deși procurorul de caz, Maria Țurcanu a cerut judecătorilor o pedeapsă mai dură, de 23 de ani pușcărie. Țurcanu a menționat că va decide dacă va contesta sau nu decizia instanței după ce va fi publicată decizia motivată, în data de 24 iunie.

Amintim că tragedia a avut loc în noaptea de 2 martie. Tânărul și-a împușcat fost iubită, o minoră de 16 ani, după care a dus-o la spital, însă doctorii nu au mai putut să o salveze. În urma împușcăturilor, rănită a fost și prietena minorei decedate, de asemenea de 16 ani. Băiatul și-a recunoscut vina.

Foto: tv8.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture