Tauber a lansat campania de colectare a semnăturilor pentru programul său de dezvoltare a orașului Bălți

0

Candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, a lansat astăzi campania de colectare a semnăturilor în susținerea programului său de dezvoltare a orașului. Evenimentul a avut loc în prezența a zeci de membri și simpatizanți ai formațiunii. Imediat ce a fost dat startul campaniei de colectare a semnăturilor, reprezentanții Partidului „ȘOR” au mers prin orașul Bălți ca să discute cu localnicii, pentru a afla din prima sursă problemele și doleanțele acestora și cum ar trebui candidatul pentru funcția de primar să-și traseze prioritățile.

În cadrul evenimentului de lansare a campaniei, Marina Tauber a declarat că știe, în linii mari, care sunt problemele din Bălți și ce ar trebui să facă echipa Partidului „ȘOR”, astfel încât acest oraș să devină un reper, un model de dezvoltare. Cu toate acestea, este nevoie ca locuitorii orașului Bălți să dea acordul pentru programul candidatului. Acesta va fi un document de bază, o strategie pe termen mediu și lung, la care se va raporta Marina Tauber când va deveni primar la Bălți.

„Înaintarea candidaturii mele pentru funcția de primar nu a fost o joacă. Aceasta nu este un truc electoral sau politică. Tot ceea ce mi se întâmplă, în prezent, reprezintă o noutate pentru mine, cu care încerc să mă obișnuiesc. Ne dorim foarte mult să fim înțeleși corect și să ne simțim unul pe celălalt. Noi nu vrem decât să schimbăm în bine viața dumneavoastră, a locuitorilor din nordul Republicii Moldova, dar și din întreaga țară. Constatăm cu propriii ochi cum se schimbă viața locuitorilor din raionul și orașul Orhei, din Taraclia. Toate lucrurile bune au fost făcute de echipa noastră și ne mândrim nespus, ceea ce putem face cu ușurință și la Bălți”, a menționat candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar.

Marina Tauber a mai spus că secretul succesului Partidului „ȘOR” constă în faptul că reprezentanții formațiunii nu operează cu minciuni.

„Echipa noastră este singura care niciodată nu i-a mințit pe cetățeni, indiferent cât de greu ne-a fost în unele situații. În foarte scurt timp, chiar din 22 noiembrie, vă veți convinge că eu vă spun adevărul. Programul nostru a fost testat la Orhei, despre noi vorbesc rezultatele, dar noi nu putem să-l implementăm și la Bălți până când vom avea acordul dumneavoastră”, a precizat candidatul pentru funcția de primar, Marina Tauber.

Prin urmare, Marina Tauber i-a îndemnat pe alegători din Bălți să susțină programul de dezvoltare a orașului Bălți.

Candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, figurează cu numărul 9 în buletinul de vot, la alegerile locale noi din 21 noiembrie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture