Tauber sugerează o ședință extraordinară a Parlamentului „când Ilan Șor va fi prezent la ședință”: „asta va fi foarte și foarte curând”

Partidul Șor pregătește o surpriză pentru PSRM. Declarația aparține deputatei Marina Tauber care a dat de înțeles că în scurt timp Ilan Șor ar putea reveni în R. Moldova. Afirmațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă. 

„Mâine, poimâine și foarte curând …nu trebuie să creadă majoritatea parlamentară că dacă ei au închis sesiunea de primăvară – vară, ea nu poate să fie redeschisă pentru o ședință extraordinară. Când Ilan Șor va fi prezent la ședință și eu cred că foarte și foarte curând și eu nu cred, dar știu. Va fi o surpriză foarte mare pentru Dodon și ceilalți”, a spus deputata Partidului Șor, Marina Tauber.

Mai mult, Tauber a reiterat că Ilan Șor cunoaște multe informații despre activitatea lui Igor Dodon care ar putea să îi denigreze imaginea.

„Domnul Ilan Șor deține mai multe informații și inclusiv despre tinerețea lui Dodon, dar și despre multe alte fapte. Președintele nostru cunoaște mult mai multe decât soția lui Igor Dodon. Așa că Dodon tare nu vrea să îl vadă pe Ilan în plenul Parlamentului. Ilan Șor o perioadă de timp a fost finanțatorul principal al lui Dodon și al carierei lui și a PSRM. Așa că socialiștii nu trebuie să fie aroganți cu colegii noștri”, a declarat Marina Tauber.

Amintim că pe 25 iulie 2019, prin decizia Curții de Apel Cahul, Ilan Șor a fost anunțat în căutare națională. În același timp, instanța a emis o încheiere care autorizează un mandat de arestare pe numele parlamentarului.

Sursa: agora.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture