TEHNICA DE DEZĂPEZIRE A ÎNCEPUT CURĂȚAREA STRAZILOR ÎNCĂ DE LA ORA TREI NOAPTEA

Noul strat de zăpadă, care s-a așternut pe străzile din Bălți, a scos la muncă dis-de-dimneață anagajații Direcției Reparație și Construcția Drumurilor. Aceștia au început  să presară drumurile centrale cu material antiderapant încă de la ora trei noaptea: atunci temperaturile au scăzut brusc și pe străzi s-a format polei.

La ora 11.00 toată tehnica de curățare lucra la  dezăpezirea  drumurilor, care deja erau acoperite cu un strat gros de zapada. În urma mașinei care curăța drumurile, alt utilaj presura material antiderapant.

În următoarele zile și zăpada de pe marginea drumurilor urmează să fie evacuată.

Inginerul Șef de la Direcția Reparație și Construcția Drumurilor, Anatolii Pasiciniac spune că angajații sunt gata să intervină la orice oră pentru a face față condițiilor meteo dificile.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod galben de schimbare bruscă a vremii pe întreg teritoriul ţării, valabil pînă pe 10 februarie current. Ciclonul sudic va aduce pe teritoriului R. Moldova temperature scăzute și ninsori abundente.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture