Terenul de joacă din parc a fost distrus

Noul teren de sport din parcul central a rămas fără insalații. Viceprimarul crede că vandalii atacă din nou și a afirmat că doar „monștrii” ar fi putut face acest lucru. Terenul de sport a fost amenajat toamna trecută.

Instalațiile de pe noul teren de sport din parcul central al municipiului Bălți au fost deja sparte: șuruburile care țin structurile construcției au fost scoase. Viceprimarul consideră că doar „monștrii” ar fi putut face acest lucru. El a subliniat că nu este prima dată când persoane necunoscute distrug orașul.

Pentru a se asigura că aceasta a fost munca vandalilor, viceprimarul a propus să fie efectuată o expertiză. Dacă se va dovedi că este vorbă de o asamblarea de proastă calitate a construcțiilor, Grigorișin sugerează contactarea contractantului, astfel încât să elimine defectele din cont propriu.

Amintim că în toamna anului trecut a fost instalat un teren de sport cu echipament și păvaj special. Terenul a fost prezentat orașului de către Renato Usatîi. Atât adulții, cât și copiii pot face sport aici. Complexul este format din bare orizontale cu mai multe niveluri și bănci push-up.

Спортплощадка в парке тоже уже сломана

Спортплощадка в парке тоже уже сломана

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 19. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture