Timp de 24 de ore în punctele de trecere a frontierei, fluxul de persoane a constituit 27 879 traversări

Circa 40 de persoane au fost documentate la vamă, pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie. Statistica a fost prezentată de către Poliția de Frontieră pentru ultimele 24 de ore.

În perioada 27 – 28 septembrie 2021 în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 27 879 traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 14 791 traversări persoane, dintre care 8 754 treceri la frontiera moldo-română, 2 643 treceri la frontiera cu Ucraina și 3 394 treceri aeriene, se menționează în comunicatul emis de Poliția de Frontieră.
Supuse screeningului  au fost 27 879 persoane, iar circa 1725 de fișe epidimiologice individuale au fost completate.  La trecerea frontierei de stat nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19 (febră, rinoree, tuse seacă).
Circa 42 de persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice conform (art.76′ al CC al RM).
În decursul a 24 ore  Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră  au înregistrat 390 de apeluri de la cetățeni, unde s-au oferit consultații vizavi de situația de la frontiera de stat, condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.
Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture