Toamna anului 2020 a devenit perioada celei mai mari reconstrucții din întreaga istorie post-sovietică la Bălți

88

Anul trecut nu a fost cel mai plăcut. El va fi amintit, în primul rând, de epidemie și de problemele asociate cu aceasta. Dar totuși, au existat câteva impresii pozitive. Toamna anului 2020 a devenit perioada celei mai mari reconstrucții din întreaga istorie post-sovietică din Bălți. La un moment dat, orașul tocmai s-a transformat într-un mare șantier de construcții. Proiectele urbane demarate de Renato Usatîi înaintau cu putere, chiar și atunci când primarul, care a participat la campania prezidențială, nu era prezent. La sfârșitul verii, a împărțit multe sarcini, apoi a monitorizat cu strictețe implementarea acestora.

La mijlocul toamnei, în ciuda participării la alegeri, primarul a fost implicat în mod constant în activitatea administrației orașului.

Pentru a treia lună deja, capitala de nord arată ca un șantier mare. Două străzi mari au fost reparate și se desfășoară o reconstrucție pe scară largă a trotuarelor din Bălți. Plăcile acoperă un total de 14 kilometri de zone pe marginea drumului. Lucrările de reconstrucție sunt în desfășurare în Parcul Victoriei, unde a apărut recent un nou iluminat.

Reconstrucția capitală de pe str.Conev se apropie de finalizare. La Chișinău, doar vor rezolva problema locurilor de parcare, iar la Bălți, chiar în ultimele săptămâni, au apărut 4 sute. Există, de asemenea, un drum nou, dale de pavaj, piste pentru biciclete.

Plecând în campania electorală, Renato Usatîi a lansat simultan mai multe proiecte de infrastructură în oraș, care au fost implementate în absența sa. În ultimul live, primarul a spus că are din nou o mulțime de idei pentru oraș.

Cmentariile sunt închise