Toleranță ZERO ilegalităților din penitenciare. ANP a efectuat percheziții inopinate în celulele deținuților

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) constant lucrează și va lucra sub aspectul prevenirii și combaterii ilegalităților din penitenciare.

0

La data de 17 noiembrie 2021, de către angajații ANP și ai Penitenciarului nr.13-Chișinău, au fost efectuate percheziții inopinate în celulele deținuților din Penitenciarul nr.13-Chișinău. 

Astfel în rezultatul măsurilor efectuate, funcționarii, au depistat și ridicat din diferite ascunzișuri mai multe obiecte și substanțe interzise: telefoane mobile și accesorii pentru acestea, seturi cărți de joc, băuturi alcoolice și materie primă destinată preparării băuturilor alcoolice (bragă sau basamac).
Mai mutl ca atât  astăzi, 18 noiembrie curent, cu suportul Inspectoratului Național de Investigații al IGP, DDS Pantera, angajații direcțiilor de resort din cadrul ANP acesștia au efectuat percheziții matinale în Penitenciarul nr.4 din Cricova.
În urma perchezițiilor  oamenii legii au ridicat cantități impunătoare de băuturi alcoolice, telefoane mobile, purtători de informații dar și substanțe interzise. Obiectele și substanțele interzise depistate la deținuți au fost ridicate și documentate conform legii și vor fi predate organelor de poliție.

Menționăm faotul că oerațiunile de acest gen se desfășoară în scopul fortificării regimului de deţinere, depistării şi ridicării obiectelor şi substanţelor interzise în instituțiile de detenție.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture