Tragedie la o staţie de epurare din Rusia. 11 muncitori au murit după ce au inhalat vapori toxici

Tragedie în Rusia. 11 de muncitori ai unei staţii de epurare dintr-o localitate din Taganrog, regiunea Rostov, au murit după ce au inhalat vapori toxici în timpul curățării canalelor. Alte patru persoane se află în stare gravă la spital, transmite publika.md.

Autorităţile locale au confirmat printr-un comunicat că, tragedia s-a produs la o adâncime de 8 metri sub pământ, la stația de pompare, unde, din cauza nerespectării măsurilor de siguranţă, s-a emanat metan, un gaz rezultat din descompunerea deșeurilor umane și organice.

Guvernatorul regiunii a decretat zi de doliu în memoria celor decedaţi.

„Familiile persoanelor decedate vor primi câte un milion de ruble, alocaţi din bugetul local şi alte 400 000 de ruble vor primi cei internaţi.”, a comunicat guvernatorul regiunii Rostov, Vasilii Golubev.

Potrivit presei ruse, la locului tragediei continuă să lucreze anchetatorii şi criminaliştii. În acest caz autorităţile au deschis un dosar penal.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture