Tratament sanatorial după Covid: Cine poate beneficia de bilete de tratament

Persoanele care au fost infectate cu Covid-19 pot beneficia de un bilet gratuit la sanatoriu. Casa Națională de Asigurări Sociale oferă foi de tratament sanatorial veteranilor de război, combatanților, veteranilor muncii, invalizilor de război, angajaților ministerului de interne și persoanelor care au premii departamentale. Pentru a beneficia de aceste înlesniri, persoanele trebuie să prezinte un certificat, care dovedește că a suferit complicații în urma Covid. Dosarul poate fi depus în următoarele 9 luni de la data recuperării.

Cetățenii încadrați în câmpul muncii, cărora infecția Covid le-a provocat complicații, la fel pot beneficia de bilete de reabilitare la sanatoriu. Pentru a beneficia de aceste foi, persoanele se pot adresa administrației companiei în care activează.

În 2021, Casa Teritorială de Asigurări Sociale a semnat un acord pentru emiterea foilor de odihnă cu 101 companii din Bălți. Biletele sunt oferite pentru unul dintre cele 8 sanatorii din Moldova și Ucraina.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture