Trei grupe de copii din Bălți, plasate în carantină

245 de elevi, care-și fac studiile în școlile din Bălți au trecut la regimul online de predare. Noile date despre situația prin infecția de coronavirus au fost anunțate la ședința primăriei. Anna Dresveannicova, peprezentanta direcției de învățământ a informat că coronavirusul a fost confirmat la alți 17 școlari, 8 profesori și 3 lucrători din personalul nedidactic.

Situația în grădinițele din Bălți se menține stabilă. Nu a fost identificat niciun caz de infecție în rîndul micuților. Cu toate 2 educatori și 1 persoană din personalul nedidactic s-au infectat cu covid. În acest context, 3 grupe din diferite grădinițe au fost plasate în carantină.

Conform celor mai recente date raportate de Ministerul Educației, 8 școli din Moldova activează de la distanță, 169 de clase sunt în carantină. Mai mult ca atât, 11 grădinițe nu funcționează, iar 40 de grupe se află în autoizolare.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture