Triunghi amoros cu elemente penale la Cahul. Un bărbat se „iubea” cu două surori minore pe care le șantaja

0

Două surori din Cahul, ambele minore, s-au plâns la poliție că sunt șantajate de un bărbat de 27 de ani. Individul le-ar fi amenințat că publică imagini video intime în care apar cele două fete, transmite tv8.md. 

Potrivit poliției, oamenii legii au fost alertați de o femeie de 32 de ani, fără a preciza cine este ea pentru cele două minore. Bărbatul le-ar fi amenințat să le defăimeze „dacă nu vor întreține în continuare relații sexuale cu el”.

”O femeie de 32 de ani, din Cahul, ne-a anunțat că două minore de 16 și 17 ani, din luna septembrie a anului precedent, sunt șantajate și abuzate sexual de un bărbat de 27 de ani din același raion”, se arată în comunicatul poliției.

Potrivit oamenilor legii, totul ar fi început anul trecut, când cele două surori se întorceau de la rude, dintr-un alt sat și au acceptat să urce într-un automobil de ocazie. Atunci au și făcut cunoștință cu bărbatul și s-au împrietenit cu el.

Fetele au început să se vadă pe rând cu el, fără a cunoaște una de alta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture