Troleibuzele murdare interzise să iasă pe rută

Administrația „Direcției de Troleibuze” a fost obligată să verifice curățenia în troleibuze, până la ieșirea acestora pe rută.

Viceprimarul a interzis să fie puse pe rute vehiculele  murdare. Situația a fost discutată în cadrul unei ședințe a primăriei. Potrivit oficialului, starea troleibuzelor caracterizează nu doar atitudinea administrației față de activitatea sa, ci și față de locuitorii din Bălți,  care folosesc transportul public.

Potrivit viceprimarului, el înțelege că în timpul zilei, când sunt temperaturi pozitive, zăpada se topește, iar drumurile sunt pline de noroi, dar vehiculul trebuie să fie curat, atunci când iese din depozit.

Situația transportului public murdar nu este pentru prima dată pusă în discuție la ședințele din primărie. Viceprimarul a subliniat că administrația locală primește periodic plângeri din partea locuitorilor din Bălți.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture