Ultramaratonul Ștafeta Veteranilor: R.Moldova va participa pentru prima dată la acest maraton

Alergătorii participanți din Republica Moldova vor porni mâine către țara vecină.

În premieră alergători și veterani de război vor participa în ultra maratonul ,,Ștafeta Veteranilor”. Acest maraton este organizat de Asociația Invictus România. Participanții  la acest ultramaraton  vor parcurge în alergare 3800 de kilometri pe trei trasee albastru, galben și roșu, ce va simboliza tricolorul, se arată într-o postare pe pagina de facebook a asociației ,,Run Moldova”.

Inclusă în acțiunea dată pentru prima oară a fost porțiunea Chișinău – Iași.

Sportivi amatori, membri ai Asociația Veteranilor de Război “Credință Patriei” și Asociației Run Moldova, vor alerga  circa 150 de kilometri pe parcursul a două zile.
Alergătorii participanți din Republica Moldova vor porni mâine, 12 octombrie 2021, ora 9.00, din preajma Cimitirului Eroilor de pe bd. Decebal 17.
Ultramaratonul ștafeta veteranilor este la cea de-a VIII – a ediție și a început pe data de 1 octombrie, pe traseul albastru, din fața Mausoleului Eroilor din Mărășești. Pe cele trei trasee ale ștafetei, albastru, galben și roșu, de la Mărășești, Făgăraș și Chișinău, până la Carei, vor alerga câteva mii de participanți. Finișul  ultramaratonului va avea loc pe data de 25 octombrie, la Monumentul Ostașului Român din Carei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture