Un absolvent din Bălți a obținut Certificatul Cambridge English

85 de absolvenți ai liceelor din Bălți au obținut cea mai mare notă la unul din examenele de bacalaureat. Despre aceasta a anunțat, viceprimarul Tatiana Dubițkaia. Tinerii au primit nota 10 din oficiu la  proba de examen la limba engleză. Potrivit acesteia, elevii și-au primit notele pe merit, ei fiind activi în diferite proiecte și concursuri în cadrul instituțiilor de învățământ.  

Alexei Adamco, absolvent al liceului teoretic ,, D.Cantemir”,  a primit zece din oficiu, după ce a obținut certificatul Cambridge English.  Acesta a susținut examenul la limba engleză, elaborat de experți din Marea Britanie. El a demonstrat că are abilități lingvistice pentru a trăi și a lucra într-o țară, în care se vorbește engleza sau pentru a studia la cursuri predate în engleză. Certificatele Cambridge English sunt recunoscute în peste 20.000 de instituții din întreaga lume. Printre care Microsoft, Airbus și corporația IBM (International Business Machines).

Fiecare examen Cambridge English vizează un anumit nivel al Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL) și oferă un obiectiv clar pentru programele de studiu. În plus, examenele au ca rezultat o diplomă internațională, care este recunoscută de mii de instituții și angajatori, precum și de Ministerul Educației Naționale din România. Acest examen poate fi susținut în peste 2.800 de centre de examinare autorizate în 130 de țări.

Бельцкий лицеист Алексей Адамко получил Кембриджский сертификат

Бельцкий лицеист Алексей Адамко получил Кембриджский сертификат

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 26. Mai 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture