Un acord privind angajarea moldovenilor la munci sezoniere în Germania ar putea fi semnat în curând

Un acord privind angajarea cetățenilor Republicii Moldova la munci sezoniere în agricultură în Germania ar putea fi semnat în curând. Anunțul a fost făcut de către președinta, Maia Sandu, la Berlin, scrie tv8.md.

În cadrul discursului, făcut după întrevederea cu președintele Germaniei Frank-Walter Steinmeier, șefa statului a spus că apreciază deschiderea autorităților germane de a semna un acord în acest sens.

Menționăm că în cel mai scurt timp ar putea fi semnat și un acord privind recunoașterea și conversiunea permiselor de conducere moldovenești în Germania.

Printre cele mai importante subiectele discutate de către cei doi șefi de stat se mai numără situația politică și securitatea din regiune și suportul Germaniei pe plan economic.

Maia Sandu a adăugat că această vizită este o bună oportunitate de reconfirmare a importanței pe care Republica Moldova o atașează relației cu Germania, și de relansare a acestei relații, în interes comun.

Foto: tv8.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture