Un angajat al unui ONG din Bălți și alți patru complici cercetați pentru trafic de droguri

Un angajat a unui ONG din Bălți și patru complici au fost reținuți de procurori și polițiști pentru trafic de droguri. Onegistul ajuta persoanele dependente de droguri. Grupul criminal era specializat în punerea în circulație a drogurilor în proporții deosebit de mari în scop de înstrăinare. La data de 18 octombrie, ofițerii Ministerului Afacerilor Interne și procurorii PCCOCS au efectuat 13 percheziții în mun.Bălți, ca urmare fiind depistate și ridicate droguri în proporții deosebit de mari, se arată într-un comunicat al MAI.

În rezultatul acțiunilor de urmărire penală și a măsurilor speciale de investigație desfășurate mai mult de 4 luni, s-a stabilit că o reuniune infracțională, constituită din 5 membri, practicau realizarea pe piața ilicită din mun.Bălți, a drogurilor în proporții deosebit de mari și anume stupefiante în formă de heroină și marihuana.

Învinuiții au vârsta cuprinsă între 20 și 52 de ani, toți anterior condamnați pentru punerea în circulație a drogurilor.

Dacă vor fi găsiți vinovați de comiterea infracțiunilor de care sunt acuzate, persoanele riscă o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de pînă la 15, aniprivațiune de libertate.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture