Un autocar cu pasageri de pe ruta Chișinău-Giurgiulești a ajuns într-un șanț

În dimineața zilei de 28 decembrie ,la ieșire din localitatea Slobozia Mare, un autocar de pe ruta Chișinău - Giurgiulești a derapat de pe carosabil și a ajuns într-un șanț.

0

Potrivit comunicatului emis de Direcția Sud, incindetul dat s-ar fi produs din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Astfel la ieșire din localitatea Slobozia Mare, autocarul cu pasageri ar fi derapat de pe carosabil, fiind proiectat într-un șanț de pe marginea drumului unde a și rămas blocat.

Polițiștii de frontieră au intervenit la fața locului unde au împrăștiat material antiderapant pe carosabil.

În acela-și timp au fost coordonate acțiuni în comun cu polițistul de sector din localitatea Slobozia Mare care a implicat în acțiunea de deblocare a autocarului un tractor cu ajutorul căruia s-a reușit repunerea pe bandă a mijlocului de transport.

Polițiștii de frontieră vin cu atenționări către participanți la trafic menționând faptul că la această oră, se circulă în condiții de iarnă pe întreg teritoriul țării, parțial cad precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare.

Șoferii sunt sfătuiţi să nu pornească la drum fără necesitate, iar dacă situația impune, să se informeze despre starea și situația rutieră, să circule cu o viteză redusă, adaptată condițiilor meteo-rutiere și de trafic să mărească distanța între vehicule, pentru a putea frâna și opri în condiții de siguranță, și să nu efectueze manevre periculoase în trafic.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture